Marta Comas Illustration
about.jpg

Qui sóc

Marta Comas nascuda a Barcelona, però amb molts lligams amb la muntanya on hi ha passat una part molt important de la seva vida. La seva infància va ser influenciada per una família creativa on el dibuix i la pintura eren presents. De més gran, el món del voluntariat va marcar la seva manera de ser i de veure el món, primer com a monitora de teatre i després com a monitora de colònies de nens petits. La pintura i el dibuix han estat present a la seva vida, des de molt petita sabia què volia fer, però no va ser fins que va acabar la carrera de disseny gràfic a l'escola Eina que es va llençar a fer un postgrau d'il·lustració a l'escola Bau on va decidir dedicar-se a la il·lustració infantil i juvenil, que ha esdevingut la seva gran passió.

Què faig

Quadres plens de color i tendresa on, majoritàriament, els animals en són els protagonistes. Elements de decoració únics i fets a mà que et transporten al món infantil. Tant per als més petits de la casa com per a aquells que encara porten un nen a dins. A més a més, si es vol fer algun detall especial, es poden encarregar parets, quadres, caixes, mobles, ... Tot de forma personalitzada. Es pot treballar amb altres formats, com el llibre de paper i el digital, tant en l'àmbit infantil com juvenil i també amb el format de vídeo i el stop motion.


Quién soy

Marta Comas nacida en Barcelona pero con muchos lazos con la montaña donde ha pasado una parte muy importante de su vida. Su infancia fue influenciada por una familia creativa donde el dibujo y la pintura estaban presentes. De mayor el mundo del voluntariado marcó su manera de ser y de ver el mundo, primero como monitora de teatro y después como monitora de colonias de niños pequeños. La pintura y el dibujo han estado presente en su vida, desde muy pequeña sabía que quería hacer pero no fue hasta que terminó la carrera de diseño gráfico en la escuela Eina que se lanzó a hacer un postgrado de ilustración en la escuela Bau donde decidió dedicarse a la ilustración infantil y juvenil. Que se ha convertido en su gran pasión.

Que hago

Cuadros llenos de color y ternura donde mayoritariamente los animales son los protagonistas. Elementos de decoración únicos y hechos a mano que te transportan al mundo infantil. Para los más pequeños de la casa o para aquellos que todavía llevan un niño dentro. Además, si se quiere hacer algún detalle especial, se pueden encargar paredes, cuadros, cajas, muebles, ... Todo de forma personalizada. Se puede trabajar con otros formatos, como el libro de papel y el digital, tanto en el ámbito infantil como juvenil y también con el formato de vídeo y el stop motion.